9 redenen om nio als uw scanningspartner te kiezen

 1. Nauwkeurige metingen
  Nauwkeurige plannen zijn essentieel bij elk bouw- en renovatie- of herbestemmingsproject. Maar wat te doen wanneer er geen plannen voorhanden zijn? Of wanneer het te (ver)bouwen project op het eerste gezicht niet op te meten valt? Wij verzekeren u van correcte en nauwkeurige informatie, maatvast en precies.
 2. Kostenbesparende oplossing
  Met 3D-laserscanning en blauwlichtscanning bieden wij u een kostenbesparende oplossing waarbij elk detail nauwkeurig wordt opgemeten, ongeacht de moeilijkheidsgraad. Het is een kostenbesparende manier om snel accurate plannen te maken.
 3. Tijdbesparing
  Geen tijdrovende opmetingen, geen nutteloze verplaatsingen. In amper 6 minuten hebt u een zwart-witscan gedaan, in 12 minuten een kleurscan.
 4. Diverse eindproducten mogelijk
  Uit 1 meting kunt u diverse eindproducten verkrijgen: technische tekeningen, 3D-visualisaties, CAD-model, plan, oppervlaktestudie... Wij leveren u de diverse bestandsvormen aan volgens uw wensen.
 5. Faalkosten vermijden 
  Maximale eliminatie van menselijke fouten. U krijgt de situatie te zien zoals ze echt is, dus mét eventueel scheve muren of doorbuigende daken.
 6. Gemak: wij komen naar u toe
  Geen rompslomp maar efficiëntie gekoppeld aan gemak. Wij komen ter plaatse en klaren de klus.
 7. Voor zowel grote als kleine objecten
  Kleine onderdelen, kunstwerken, machines of historische gebouwen of volledige industriële sites.
 8. Ideale oplossing voor complexe en/of moeilijk bereikbare plaatsen of onveilige locaties
  Op een veilige én snelle manier complexe en/of moeilijk bereikbare of onveilige locaties vastleggen
 9. Oneindige toepassingsmogelijkheden
  Wij creëren een op maat gesneden interactieve VR belevenis met video en/of 3D animatie. Bekijk in real-time met gebruik van hoofdtelefoon en controllers.

Kortom, een onuitputtelijke bron van opportuniteiten waarbij heel wat van uw problemen opgelost worden. Voortaan hebt u vanop uw bureaustoel controle over alles.

Contacteer ons om uw uitdaging aan te gaan.

Contacteer ons